fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Blog

Nak tahu tips penjagaan handphone, cara selamatkan telefon dari cepat rosak, dan pelbagai hasil kerja yang dibuat oleh staff kami? Kat sini lah rahsia – rahsia kami. Jom baca kalau ada masa dan jangan lupa komen dan share.

Repair Lcd Iphone 6

Repair Lcd Iphone 6

Alhamdulillah berjaya selamatkan iphone 6 adik ni. Dia datang ke keai kami dengan muka kecewa sebab lcd iphone 6 dia pecah. Jadi kami terus suggest untuk buat penukaran lcd baru, dan adik ni setuju. Sesi penukaran lcd mengambil masa hanya 15 minit sahaja. Kerosakan :...

read more
Repair Battery Iphone 5

Repair Battery Iphone 5

Customer datang walk in ke kedai kami mengadu cepat sangat battery habis. Phone baru pakai 2 jam terus battery turun sampai 10%. Customer ni bagitahu kami phone dia dah pakai lebih dari 2 tahun. Setelah kami buat pemeriksaan kami dapati bateri phone akak ni memang...

read more
Repair LCD iPhone 6 – Bangi

Repair LCD iPhone 6 – Bangi

Mula-mula phone jatuh okay lagi masih boleh pakai, tapi taksampai seminggu LCD dah mula blank dan takboleh touch dekat point2 tertentu. Jadi bro handsome ni stress sebab nak whatsapp dengan insan tercinta amat susah memandangkan phone dah takboleh nak touch sangat dan...

read more
Repair Battery iPhone – Kajang

Repair Battery iPhone – Kajang

Petang semalam customer datang mengadu cepat sangat battery habis. Phone baru pakai 2 jam terus battery turun sampai 10%. Customer ni bagitahu kami phone dia dah pakai lebih dari 2 tahun. Jalan penyelesaiannya kami bantu dengan menukar battery dan siap dalam masa 15...

read more
Repair Battery Samsung Note 5 – Bangi

Repair Battery Samsung Note 5 – Bangi

“Dik, tolong tengokkan phone abang kejap. Backcase macam terangkat tuu”. Lepas kami buka dan buat checking kat phone abang ni barulah abang ni tahu battery dia dah kembung. Lepas 30 minit, technician kami berjaya bantu abang ni dengan tukar battery baharu. Jadi...

read more