fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Customer datang walk in ke kedai kami mengadu cepat sangat battery habis. Phone baru pakai 2 jam terus battery turun sampai 10%. Customer ni bagitahu kami phone dia dah pakai lebih dari 2 tahun.

 

Setelah kami buat pemeriksaan kami dapati bateri phone akak ni memang problem. Jadi kami beri jalan penyelesaian dengan penukaran bateri baru. Alhamdulillah akak ni puas hati dengan service kami.

 

Kerosakan : Battery

Model : Iphone 5

Penyelesaian: Tukar battery baru.

Bagi anda yang belum tahu, ni tanda2 biasa bagi condition batteri iphone problem
Lcd terangkat naik cikit dari biasa
Iphone mati sesuka hati tak ikot % bateri
IPhone restart sendiri
Semasa cas, peratus bateri naik mendadak

Jika anda rasa iphone anda ada isu-isu di atas, cepat2 roger jer kami. Kami memang pakar dalam servis penukaran bateri untuk iphone anda
Servis hanya seketika, 10-15minit
Servis konsep repair face-to-face
Kawasan kedai yg selesa (aircond)
Tak perlu risau sparepart original kena curi @ tukar
Jaminan bateri original
Warranty 30 hari – 180 hari
Boleh set appointment awal melalui whatsapp
Kawasan Bangi, Semenyih, Nilai dan sekitarnya
..
Bukan tu je, Kerosakan2 lain pun kami terima jugak. Jadi, jemput mai repair phone kesayangan anda kalau ada problem.
#lcd #batteri #software #body #motherboard
Cek kerosakan percuma saja!
Specialist Apple Gadget
Professsional Servis dan Berpengalaman
Original Part
Face To Face Replacement
Fast and
Best Price.

Walk-in outlet kami kat alamat bawah

IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)
No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota,
43000 Kajang, Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am – 10pm
Mobile: 018-774 4740
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my