fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Repair Lcd Huawei Nova 2 Lite – Bangi

Repair Lcd Huawei Nova 2 Lite – Bangi

Alhamdulillah kes dapat di selesaikan bawah satu jam😁 dalam gambar ni technician kami baru saje selesai tukar Lcd Huawei Nova 2 Lite👏👏👏 Sedikit tip untuk korang, andai kata korang tk pasti apa kerosakan yang di alami please suruh technician check dulu ya jangan datang...
Repair Huawei – Nilai

Repair Huawei – Nilai

Selamat pagi✌️ Phone Huawei Nova 2 lite sedang dalam pemeriksaan oleh technician kami. Masalah yg kerap kami terima ialah phone tk boleh touch dan tak boleh touch. So technician kami akan buat checking terlebih dahulu sebelum memastikan kerosakan pada phone korang. So...
Water Damage Iphone 6s – Bangi

Water Damage Iphone 6s – Bangi

Selamat pagi isnin😁. Pagi ni technician kami sedang melakukan cleaning water damage pada iphone 6s. Punca nya sebab letak phone dalam bag masa naik moto lepas tu hujan😭 sedih customer kami sorang ni. Apa apa pun kami cuba yang terbaik✌️ Dapatkan Pemeriksaan Percuma...
Iphone 7Plus Water Damage – Bangi

Iphone 7Plus Water Damage – Bangi

Carita nya owner iphone 7+ ni tengah mandi manda kt swimming pool sekali iphone dia terjatuh sekali habis semua part dalam iphone ni basah. 💧💧💧 . Apa yg kami buat untuk baiki phone masuk air ni kami akan buat cleaning pada motherboard menggunakan chemical khas. Tujuan...

Repair Lcd Huawei

Kebanyakan yang datang kat kedai kami semua rosak lcd “Fon tak pernah jatuh dik , tapi takboleh nak touch, kenapa ye ?” Dari segi pengalaman dan ilmu yang kami ada , lcd tu rosak sebenarnya terhimpit dalam poket atau bag, kekadang kita tak perasan lcd fon...
Software Iphone – Nilai

Software Iphone – Nilai

“kalau jadi macam ni rosak apa ya? Nak buat macam mana ya” . Soalan kerisauan dari kebanyakan customer kami. Salah satu puncanya ialah korang suka sangat update ios guna wifi (setting > general > software update) sebenarnya cara ni salah. Kalau...