fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Petang semalam customer datang mengadu cepat sangat battery habis. Phone baru pakai 2 jam terus battery turun sampai 10%. Customer ni bagitahu kami phone dia dah pakai lebih dari 2 tahun.

Jalan penyelesaiannya kami bantu dengan menukar battery dan siap dalam masa 15 minit sahaja. 2 hari selepas customer tukar battery, kami dapat update dari customer yang dia amat berpuas hati dengan battery baharu yang telah kami tukar.

Kerosakan: Battery
Model: iPhone 6s
Penyelesaian: Tukar battery baharu dalam masa 15 minit.

Setelah siap baiki, customer happy πŸ™‚

Bagi anda yang belum tahu, ni tanda2 biasa bagi condition batteri iphone problem
🎯 Lcd terangkat naik cikit dari biasa
🎯 Iphone mati sesuka hati tak ikot % bateri
🎯 IPhone restart sendiri
🎯 Semasa cas, peratus bateri naik mendadak

Jika anda rasa iphone anda ada isu-isu di atas, cepat2 roger jer kami. Kami memang pakar dalam servis penukaran bateri untuk iphone anda
🎯 Servis hanya seketika, 10-15minit
🎯 Servis konsep repair face-to-face
🎯 Kawasan kedai yg selesa (aircond)
🎯 Tak perlu risau sparepart original kena curi @ tukar
🎯 Jaminan bateri original
🎯 Warranty 30 hari – 180 hari
🎯 Boleh set appointment awal melalui whatsapp
🎯 Kawasan Bangi, Semenyih, Nilai dan sekitarnya

Bukan tu je, Kerosakan2 lain pun kami terima jugak. Jadi, jemput mai repair phone kesayangan anda kalau ada problem.
#lcd #batteri #software #body #motherboard
βœ” Cek kerosakan percuma saja!
πŸ“± Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
πŸ’― Original Part
πŸ‘₯ Face To Face Replacement
βŒ› Fast and
πŸ’° Best Price.

Walk-in outlet kami kat alamat bawah πŸ‘‡

IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)
No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota,
43000 Kajang, Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am – 10pm
Mobile: 018-774 4740
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my