fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Penting ke guna screen protector ni ?

Ya , penggunaan screen protector ni amat di galakkan kerana serba sedikit ia akan melindungi permukaan screen tu sendiri daripada pecah atau calar.

Macam kes yang kami dapat , abang ni tak pakai screen protector dan phone kesayanganya jatuh dan terus pecah bahagian atas screen tu. Jadi kami tukarkan untuk abang ni ambil masa kurang dari satu jam je, dah macam screen baru phone dia.

Korang kalau ada masalah berkaitan smartphone , datang je kat kedai kami, kita borak2 dulu , kami boleh bagi harga mur mur untuk korang.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
⌛ Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salaktinggi

Kedai Repair Phone Bangi