fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Okay hari ni kami nak share sikit pada anda semua tanda tanda lcd phone anda bermasalah antaranya:

  1. Lcd touch sendiri (ghost touch)
  2. Lcd blank gelap tapi notification masuk ada bunyi
  3. Lcd tak boleh touch
  4. Lcd bergaris atau bertompok hitam
  5. Lcd berkelip kelip atau macam tv takde siaran
  6. Paling ketara Lcd pecah

So kalau ada tanda tanda macam ni cepat cepat lah bawak phone pergi repair. Nak repair kat mana? Izmobile lah mana lagi kan. Harga pun berbaloi baloi.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
⌛ Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Kedai Repair Phone Bangi