fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Kebanyakan yang datang kat kedai kami semua rosak lcd

“Fon tak pernah jatuh dik , tapi takboleh nak touch, kenapa ye ?”

Dari segi pengalaman dan ilmu yang kami ada , lcd tu rosak sebenarnya terhimpit dalam poket atau bag, kekadang kita tak perasan lcd fon tu tertekan dekat dalam bag atau poket kita. Yela kan , bende tak pecah , tup2 tak boleh touch.

Tapi korang jangan la risau , kami boleh je bantu fon korang berfungsi macam biasa.. Kami pun dah buka kedai macam biasa ni..

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
⌛ Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salaktinggi

Kedai Repair Phone Bangi