fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Ramai customer datang dan mengadu phone tak boleh cas, dah tukar cable pun tak boleh jugak, kena senget senget cable baru boleh cas dan banyak lagi. Kemungkinan charging port anda tu ada habuk atau bendasing yang menyekat daripada cable untuk cas, Jadi kami akan buat pemeriksaan terlebih dahulu dengan membersihkan dalam port cas, sekiranya masih jadi benda sama, kami akan tawarkan penukaran charging port yang baru dengan harga berpatutan.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
⌛ Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

#repairphonebangi #repairphonekajang #repairiphonebangi #repairiphonekajang #izmobilebangi #izmobilebukitmahkota