fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Selamat Pagi Malaysia,

Kisah semalam abang ni datang kedai dengan hati gelisah katanya iphone 6 dia ni cas susah masuk kena senget senget kan cable baru boleh and battery fast drain teruk.

First step kami buat adalah cuci bahagian port cas tu kebiasaannya ada habuk atau bendasing je. Lepas kami cuci pun masalah sama berulang jadi kami confirmkan memang port tu dah rosak.

Masalah kedua abang ni battery cepat abis, macam air jee. Baru main kejap battery drain kaw kaw. Ini memang confirm lah battery problem.

Finally kami selesaikan masalah abang ni dengan tukar charging port dan juga battery. Selesai masalah dalam masa 30 minit. Abang ni balik dengan hati yang gembira #happycustomer

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
⌛ Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
@Izmobile Bukit Mahkota Bangi – Smartphone Repair

Kedai Repair Phone Bangi