fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Cuba korang perhatikan gambar ni, nampak tak sticker merah tu. Haa tu maksudnya phone ni dah masuk air atau water damage. Sticker tu sebagai tanda atau signal kepada technician untuk pastikan phone korang masuk air atau tidak.📱

So apa yg perlu korang buat kalau phone masuk air? Okay, first sekali off terus phone tu. Jangan memandai nak pakai macam biasa bahaya. Second, jangan cas phone korang. Handphone ni barang elektronik, kalau kena air lepas tu korang cas memang akan ada shorting lah pada board. Hmm

Langkah terbaik off phone dan bawa ke kedai berhampiran atau datang terus kepada kami. Kedai kami di mana?? Lihat di bawah👇

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan 💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)

Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

Instagram: https://www.instagram.com/izmobile.my/

Website: https://izmobile.my/

Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salak

Kedai Repair Phone Bangi