fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Daripada tak boleh on , dah boleh on macam biasa .
Customer kami ni siap bawak beras , disebabkan phone dea tak boleh .

Kami buka dan cek bahagian dalamanya masih ada lagi air dan kesan2 yang membolehkan short circuit . Kami tak pikir panjang , terus buka dan cuci logic phone ni dan sekarang phone pun boleh on macam biasa .

Happy sangat customer kami ni , yela customer ni orang berniaga , semua urusan kena berhubung melalui phone , so korang kalau ada phone kes masuk air , cepat2 datang kedai kami tau.. Kami akan buat yang terbaik untuk korang

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan 💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
⌛ Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)

Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

Instagram: https://www.instagram.com/izmobile.my/

Website: https://izmobile.my/

Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salak

Kedai Repair Phone Bangi