fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Kebanyakan yang hantar phone kami , semua tanya, “boleh dapatkan contact balik tak?”
 
Kalau phone masih boleh on macam biasa , inshAllah boleh je tapi kalau dah tak boleh on? menangis la nampak gayanya tapi kami nak ajar korang backup contact walaupun dah tukar phone , simkad patah ke apa , phone tak boleh on sekali pun boleh dapat contact balik
 
1. Pergi Setting
2. Cari Account
3. Tekan Google
4. Pastikan Contact tu ditanda
5. Ingat email dan password gmail korang tu sebab korang akan kena masuk balik semula jika phone korang dah reset atau sebagainya
 
Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan 💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)
 
No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju
 
Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
 
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
 
Instagram: https://www.instagram.com/izmobile.my/
 
Website: https://izmobile.my/blog/repair-lcd-iphone-5s-2/
 
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2
 
#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salak
Kedai Repair Phone Bangi