fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Tips Pertama📱
Phone takboleh hidup🚫
.
Sesetengah kedai mungkin ada yang cuba mengambil kesempatan dalam kesulitan dengan mengatakan battery atau board korang dah rosak, tapi sebenarnya MUNGKIN ribbon battery saja yang longgar (rujuk gambar) just clip balik ribbon tu dah boleh on macam biasa. Boleh jadi longgar sebab terjatuh.
.
*tapi kalau technician dah clip balik ribbon tu depan mata korang lepas tu tetap tak boleh on juga jangan pula korang marah kata kedai tu tipu😅. Itu mungkin betul battery korang dah rosak ya. ✌️

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Kedai Repair Phone Bangi