fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

“Dik phone abang tiba tiba jadi macam ni lah kenapa eh? Bangun tidur tengok macam ni dah, susah hati dik oi tak main phone”
.
Iphone 6 brother ni takde masalah apa pun sebenarnya cuma masa update ada bug update pun pakai wifi😭. Kami tak galakkan ye update ios pakai wifi. Sila update menggunakan itunes untuk lebih selamat😁.
.
Jadi kami just update semula guna itunes dan dah selesai satu kerisauan brother ni🤗😎.

 

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera

📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
@Izmobile Bukit Mahkota Bangi – Smartphone Repair

Kedai Repair Phone Bangi