fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Terima kasih kami ucapkan kepada akak ni kerana support kami ..
 
Fon ada masalah lcd, bila hero dengan heroin nya berebut nak guna phone dan phone tu pun terjatuh .,. dah bergaris2 screen tu.
 
Akak ni tak nak tunggu lama2 , barang ada terus kami pasangkan.. Tak sampai satu jam pun ye guyss, tak perlu tinggal phone lama2 pun..
 
Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)
 
No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju
 
Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2
 
#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salak

Kedai Repair Phone Bangi