fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Petang guys!!! So kami nak kongsi sikit keburukan sekirannya battery phone korang kembung tapi korang masih menggunakannya. Bahaya guys!!!😱
.
Masalah battery kembung ni kalau di biarkan je lama lama part lain pulak boleh rosak tau. Iaitu Lcd phone korang. Bila battery kembung dia akan menolak lcd bahagian dalam kalau nasib korang baik screen cuma terangkat sikit je lah, kalau bad luck hmmm lcd pecah dalam bossku. Tinggi lah kos nak repair nye nanti tu😭
.
Selain tu kalau masih guna juga battery kembung ni semestinya lah battery cepat abis, phone jadi panas, lepas tu bila cepat abis korang pun keep charge lah phone tu kan bahaya tu charge lama lama. Takut takut board pulak rosak. haaa
.
So lebih baik tukar cepat cepat ya kalau dah kembung tu. Nak tukar mana? Tukar dengan kami lah IZMOBILE pastinya harga berbaloi.

Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
Specialist Apple Gadget
Professsional Servis dan Berpengalaman
Original Part
Face To Face Replacement
Fast and Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit

Kedai Repair Phone Bangi