fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Dah kenapa jadi macam ni 😟
 
Selalunya terjadi karat disebabkan oleh liquid damage atau bermaksud terkena cecair seperti air . Solusi dea, kami kena buka dan cuci part yang terkena liquid ni dan cek sama ada part yang terkena liquid ni boleh diguna lagi atau kena tukar .
 
Fon korang kalau dah kena liquid ni , cepat2 hantar kedai kami tau , kami nak bagi harga promo untuk bulan Ramadhan ni
 
Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan 💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)
 
No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju
 
Operation Hours : 10am-10pm
 
Tutup : 6pm-8pm (Buka Puasa)
 
018-774 4740 (Admin)
 
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
 
Instagram: https://www.instagram.com/izmobile.my/
 
Website: https://izmobile.my/
 
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2
 
#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi #kajang #nilai
#pajam #salak
Kedai Repair Phone Bangi