fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Lenovo P1A42 Battery Replacement🛠📱

Morning gaisss .. Pagi lagi kami dah terima fon model yang agak rare pada satu ketika dulu .

Dah sampai tahap bateri perlu ditukar , jadi kami pun bantu customer kami ni😊Dulu charge penuh , guna sekejap dah habis .Sekarang tidak lagi ya.

Korang nak repair device kesayangan korang ? Mai dm okey😉

Datang terus ke kedai kami untuk melakukan pemeriksaan secara percuma dan pantas. Tak tahu kedai kami di mana? Tekan link di bawah.

Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm

018-774 4740 (Admin)

Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

Instagram: https://www.instagram.com/izmobile.my/

Facebook: https://www.facebook.com/izmobilebangi/

kedairepairiphonemurah

kedairepairiphone

kedairepairphone

repairlcdiphone

kedairepairiphonekajang

kedairepairphonebangi

kedairepairiphonebangi

repairbatteryiphone

repairscreeniphone

repairscreenipad

repairiphonefacetoface

repairiphone15minit

bangi #kajang #nilai

pajam #salak #bmf

Kedai Repair Phone Bangi