fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Masalah screen pecah pada Xiaomi Redmi S2 selesai di baiki😊 bawah satu jam boleh selesai repair. Macam phone baru dah tengok. Takde lah segan segan nak main phone kt public lepas ni😅. Apa apa pun contact kami untuk sebarang masalah smartphone anda.

Datang terus ke kedai kami untuk melakukan pemeriksaan secara percuma dan pantas. Tak tahu kedai kami di mana? Tekan link di bawah.

Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
Tutup : 6pm-8pm (Buka Puasa)

018-774 4740 (Admin)

Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

Instagram: https://www.instagram.com/izmobile.my/

Facebook: https://www.facebook.com/izmobilebangi/

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi #kajang
#nilai #pajam
#salak