fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

Selamat berhujung minggu untuk customer kami yang disayang dan warga bangi !!
 
Ada yang mencari phone 2nd hand tak ???
Kami ada jual , ni pun tinggal 3 je , kalau nak iphone pun ada , cakap je model apa korang nak , biar kami cari kan untuk korang , harga pun masih boleh kurang lagi..
 
Yang penting semua phone adalah original dan masih lagi baik
 
Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)
 
No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju
 
Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2
 
#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salak
Kedai Repair Phone Bangi