fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 8.00PM

Hotline

+60187744702
izmobileservice@gmail.com

Alamat

No. 4G Jalan Reko Sentral 4, Reko Sentral
43000 Kajang Selangor

“Dik boleh check kan apa masalah ipad ni ? sebab dah dekat sebulan tak boleh on, dah charged pun sama tak boleh on”
 
Itu lah yang customer kami mengeluh disebabkan ipad anak kesayanganya tak boleh on , bila kami cek rupanya tempat charged tu kotor , bila dah kotor penuh habuk , macam mana elektrik tu nak masuk dekat bateri kan ?
 
Bila technian kami bersihkan , masuk cable usb terus boleh charge macam biasa. Korang ada kena macam ni tak? Bagi kami settlekan , tak kisah apa jenis masalah , selagi kami boleh repair , kami repair
 
Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
Fast and 💰Best Price..
.
Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇
.
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)
 
No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju
 
Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my
@⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩
Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2
 
#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi
#kajang
#nilai
#pajam
#salak
Kedai Repair Phone Bangi